Международна конференция „Европейска перспектива за Западните Балкани – чрез укрепване на социалния диалог към ускорен преговорен процес“

КТ „Подкрепа“ организира двудневна международна конференция на тема „Европейска перспектива за Западните Балкани – чрез укрепване на социалния диалог към ускорен преговорен процес“. Тя ще се проведе в хибриден формат на 4 и 5 ноември 2021 г. и ще бъде открита от  президента на Конфедерацията инж. Димитър Манолов.

В рамките на конференцията ще бъдат обсъдени Европейският план „Следващото поколение ЕС“, какви са стъпките за гарантиране на по-добри условия на труд и живот на работещите бедни в Западните Балкани, какви са отговорите на националните правителства за ограничаване на пандемията, законодателни и синдикални инициативи за прилагане на мерки в подкрепа на достойната заетост и за повишаване на стандарта на живот в региона на Западните Балкани/национални презентации, как да изградим устойчиви връзки между икономическо възстановяване, работни места на бъдещето и необходимите нови професионални умения . Ще бъдат представени примери от практиката и предложения за по-активно включване на представителите на работещите в изпълнение на мерките, залегнали в националните планове за възстановяване и устойчивост и нови синдикални инструменти и политики за по-добра защита и за достойно заплащане на труда.

Пограма може да видите ТУК.

The event is finished.

Date

04 - 05 ное. 2021
Expired!

Time

10:00 - 17:30
Категория

No Responses

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *