Председателят на СФСМВР Илия Кузманов връчи специална награда Кубратов сноп на Димитър Манолов за изключителен принос и подкрепа в развитието на организацията и утвърждаването й като водещ синдикат в МВР. „Благодарим ви, че сме като този сноп пръчки – винаги заедно, без да може някой да ни пречупи, защото заедно можем повече!“
„През изминалите 15 години преминахте през изключително бурно организационно развитие и редица предизвикателства, но успяхте да се превърнете в синдикална организация, която с непоколебимост защитава основните социално-икономически и трудови интереси на хилядите си членове. За нас е чест, че от самото начало сме заедно с вас!“, се казва в поздравителния адрес от президента Димитър Манолов.
Вицепрезидентът Иоанис Партениотис пожела на всички членове на СФСМВР да продължават и занапред достойно и с чест да изпълняват служебните си задължения в името на доброто бъдеще на България!
На официалното честване на годишнината на СФСМВР във Военния клуб, присъства и конфедералният секретар на КТ „Подкрепа“ Нели Христова.
Двама са по-силни от един, заедно можем повече!