Уважаеми братя и сестри,

До обявения от МКП Световен Ден за Достоен Труд – 7 Октомври остават още само седем дни.
Кампанията „Достоен труд за Достоен Живот“, както и обявяването от МКП за втора поредна година на Световен Ден за Достоен труд представляват изключителна възможност за синдикалните организации по браншове и региони да се мобилизират и за поред път да докажат своята твърда решимост за остстояване на трудовите и човешки права на хората на наемния труд.

Повече информация за различните мероприятия, провеждани по повод Световния Ден за Достоен труд от нашите приятели синдикалисти по целия свят можете да намерите на:
http://www.wddw.org/Call-to-Action-Get-the-World-to
http://www.wddw.org/Call-to-Action-Get-the-World-to на английски език
и на
http://www.wddw.org/Appel-a-l-action-Mettre-le-monde
http://www.wddw.org/Appel-a-l-action-Mettre-le-monde на френски език

На тези сайтове може също директно да информирате МКП за своите инициативи и мероприятия, организирани по този повод. Ще очакваме Вашите послания, видео материали и снимки за да бъдем в състояние всички заедно чрез възможностите на интернет пространството да проследим протичането на Деня в различните страни!
Съществуват различни начини да изпращате материали :
– За документи с ниска резолюция ползвайте интернет адрес wddw@ituc-csi.org
– За видео материали, големи файлове или документи с висока резолюция моля обърнете се към www.mediafire.com.

Уважаеми колеги и приятели,
на 7 Октомври не забравяйте да посетите www.wddw.org за да се информирате и уведомите всички наши членове да организираните манифестации и мероприятия, посветени на Световния Ден за Достоен Труд по целия свят!

Нека всички заедно направим този ден един прекрасен и незабравим празник на световната синдикална солидарност и активност!