Днес, 20 септември 2021 г. президентът на КТ „Подкрепа“ инж. Димитър Манолов присъства на церемония в Гербовата зала, на която президентът на Р България Румен Радев удостои Георги Паничерски, почетен консул на България за провинция Квебек, Канада, с орден „Мадарски конник“ – първа степен.

Отличието е за особено големите заслуги и личния принос на Паничерски за развитието на двустранните отношения и задълбочаването на сътрудничеството между България и Канада.

КТ „Подкрепа“ има дългогодишно сътрудничество с Федерацията на работниците в Квебек (FTQ), по чиято иницитива през 1983 г. е основан най-големият и успешен Работнически пенсионен фонд в Северна Америка – „Fonds de Solidarite FTQ“, спомогнал за създаването и запазването на хиляди работни места в страната.

През 2015 г., по инициатива на КТ „Подкрепа“, беше предложено създаването на нов инвестиционен фонд по канадския модел, който да подкрепя работещите в малкия и средния бизнес, да финансира създаването и запазването на работни места и да подпомага финансово хората, които се пенсионират по-рано от предвиденото в законодателството.