Родена в битките за основни човешки права, Конфедерацията на труда „Подкрепа“ се доказа като автентичен защитник на трудовите хора, стана кауза и съдба. Конфедерацията измина труден път, но остана вярна на принципите, по които бе създадена. Независима, свободномислеща организация, за която нормите на демокрацията са закон, по който тя успешно върви вече 33 години. В началото водещ бе ентусиазмът на хората, които членуваха в КТ „Подкрепа“, но с течение на годините, професионализмът на лидерите, които се занимаваха активно със синдикализъм, с болките на трудовите хора и дълбочината на техните проблеми, излязоха на преден план. „Подкрепа“ натрупа огромен опит. Като утвърдена структура на гражданското общество в България, Конфедерацията вече 33 години защитава правата, достойнството, професионалните и социалните интереси на хората на наемния труд.

Възхвалявана от едни и хулена от други, одобрявана или отричана, „Подкрепа“ гледа напред убедена, че силата е в принципите, които тя е изградила и спазвала през годините.

Пожелаваме си да продължаваме да бъдем заедно – при всяко падане и при всяка победа! Защото двама са повече от един! И заедно винаги ще бъдем по-силни!

Изпълнителният съвет на КТ „Подкрепа“ пожелава на всички членове, ръководители на синдикални секции, на синдикални регионални съюзи, на федерации и на синдикати, на всички асоциирани членове, експерти и сътрудници – здраве, сили и успех!

На нашия рожденик днес и създател на КТ „Подкрепа“ – почетния президент д-р Константин Тренчев, пожелаваме здраве, щастие и творческо вдъхновение!

Честит празник на всички от Синдиката, донесъл свободата!