По повод дискусиите в парламента по Проектозакона за Агенциите за временна заетост, за пръв път след своето избиране за генерален секретар на Европейската конфедерация на профсъюзите, работно еднодневно посещение в България ще направи г-жа Бернадет Сегол.
На 28 юли 2011 г. (четвъртък) мисията на г-жа Сегол започва с работна закуска в 8.30 ч. с минитъра на труда и социалната политика г-н Тотю Младенов, заедно с президентите на двата представителни синдиката у нас КТ „Подкрепа“ и КНСБ.
От 9.30 ч. в сградата на КНСБ ще се проведе двучасова експертна кръгла маса по въпросите на Агенциите за временна заетост.
В 12.00 ч. се предвижда г-жа Сегол, министърът на труда и социалната политика и президентите на КТ „Подкрепа“ и КНСБ да бъдат приети от премиера на Р България г-н Бойко Борисов.

Визитата на г-жа Сегол ще приключи със съвместна пресконференция от 13.30 ч. в централата на КТ „Подкрепа“, на която пълно обобщение и коментар по тематиката ще направят г-жа Сегол, г-н Тотю Младенов, д-р Константин Тренчев и г-н Пламен Димитров.