УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Съдбата на „Кремиковци“ АД започна да изтича между пръстите ни. Никога обаче не трябва да забравяме, че Комбинатът не е само машини, агрегати, суровини, задължения, политика, интереси и т.н, в „Кремиковци“ има жива сила, има хора, съдби, интелект, с една дума – живот!
Този живот никой на този свят няма право да го ограби, унизи и унищожи! Никой няма право на наш гръб да води свои политики, да забогатява, да ни омотава с фалшива загриженост за опазване на Дружеството и работниците в него! През всички мъки на лоши условия на труд, безпаричие и унижение, през които минахме, разбрахме само едно, а имено – Законът действа и е хуманен само за собствениците, менаджерите, управляващите /законодателите, изпълнителната и съдебна власт/ !

ДА ПАЗИ ГОСПОД БЕДНИЯ КРЕМИКОВСКИ НАРОД И БЪЛГАРИТЕ КАТО ЦЯЛО !

Длъжни сме само да търпим, да мълчим, да работим без пари и да не задаваме неудобни въпроси!
Все повече ще обедняваме, затъваме, гладуваме и умираме и тъй като в природата нищо не се губи, за наша сметка някой ще забогатява, трупа, преяжда и живее на гърба ни!
ДОКОГА ???

Задължени сме да връщаме заеми на евро, които не са инвестирани в „Кремиковци“, умишлено натрупаните и все повече натрупващи се задължения с всеки изминал ден, теглят Комбината към дъното!
А какво ще стане с нас, познайте от първия път – Законът казва: „Няма пари, няма обезщетения, няма сигурност, вие сте никои!!!“ Ако сте решили да унищожите Комбината, как мислите да обезщетите работниците? В нормалните държави при затваряне на мръсни и тежки производства, работниците си тръгват с хиляди евро обезщетения, в България това не може да стане, поне така ни убеждават на всички нива, а защо ли ?

З А Т О В А :

ОТ 01.04.2009 г. ВСИЧКИ ЗАЕДНО НЕКА ЗАЩИТИМ ДОСТОЙНСТВОТО СИ И ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ ОТ ВСИЧКИ, ДОВЕЛИ НИ ДО ТОВА УНИЗИТЕЛНО СЪСТОЯНИЕ !