На 3-ти и 4-ти юни в централата на КТ „Подкрепа“ ще се проведе двудневна международна конференция на тема: „Социален диалог за икономическо възстановяване, достойно заплащане и устойчива заетост!”

КТ ”Подкрепа” организира това мероприятие съвместно с EZA – Европейски работнически център, който е най-авторитетната християнска международна организация за работническо обучение, обединяваща над 80 организации от Европа – синдикати, академични, изследователски, обучителни и университетски центрове с християнска философска насоченост, работещи в областта на социалната политика.

Конференцията ще даде възможност за  обсъждане на действия и мерки в подкрепа за създаване на нови и устойчиви работни места, обмен на синдикален опит с участващите страни. В нея ще участват лидерите на КТ „Подкрепа” и КНСБ, представители на работодателските организации, госпожа Деница Цачева – заместник министър МТСП, господин Драгомир Николов – изпълнителен директор на АЗ и инж. Румяна Михайлова – изпълнителен директор ИА „Главна инспекция по труда“, журналисти, широк кръг синдикалисти на политическо и експертно равнище от Белгия, Франция и Румъния. След откриването ще бъде проведена кратка пресконференция.

Форумът ще започне на 3 юни 2016 г. от 09.30 ч. в централата на КТ „Подкрепа”, ул. „Ангел Кънчев” № 2, зала „Мецанин”. Прилагаме на Вашето внимание работна програма на конференцията.